Cavitation /RF

Cavitation innebär att ultraljudet får både lymfa och fettceller att vibrera. Detta stimulerar vårt lymfflöde och cirkulation. Det leder även till att fettcellernas membran ”sprängs” och fettet hamnar utanför cellerna i lymfan. Fettet och slaggprodukterna avlägsnas sen den naturliga vägen, genom lymfan och urinen. Detta sker utan att påverka omgivande struktur. Andra typer av celler ex. hud och blodkärl påverkas endast genom en ökad cirkulation. 


RF- Radiofrekvens påverkar lymfcirkulation och blodcirkulation vilket medför att svullnader och ödem dämpas och de sprängda fettcellerna kan föras ut ur kroppen. Radiofrekvens kan även förbättra rynkor, slapp hud och bristningar.


Cavitation/ RF förbättrar ditt lymfflöde och blodcirkulationen och  kan vara hjälpsamt vid tex.

  • Svullnader i kroppen
  • Smärta i tex. rygg och nacke
  • Frozen shoulder
  • Minska ledvärk och muskelvärk
  • Stötta immunförsvaret genom att förbättra lymfsystemet
  • Ryggskott och nackspärr
  • Artrit och artros
  • Celluliter och förbättra hud, minska rynkor
  • Minska fettsamlingar på kroppen
  • Ökad energi


Det är viktigt att dricka mycket före och efter behandlingen! Har du långvariga symtom och låg energi rekommenderar jag att du följer förberedelserna enligt Academy of Nature- se här 


Jag är certifierad av Natalié Kervén hos Academy of Nature. 

PROVTAGNING OCH RÅDGIVNING

Kom till mig och ta dina blodprover!


Boka dina prover via något av de olika privata provtagningsföretagen. Boka därefter tid hos mig för själva provtagningen. Jag skickar proverna vidare till Synlab och därför sker provtagningen i början av veckan för att säkerställa transporten till labbet.


Vi erbjuder en vilosam och avslappnande miljö som ger kunderna en positiv upplevelse. Är du stickrädd är du varmt välkommen att höra av dig före! Jag ska göra vad jag kan för att möta dina behov.


Ser allt bra ut på proverna men du mår inte bra?? Boka in dig på en rådgivningstid så hjälper jag dig. Under 30 minuter går vi tillsammans igenom dina prover och tittar på dem med lite andra ögon. 


HÄLSO KOLLEN

Hälsoutredning och behandling utifrån dina behov och symtom. Passar dig som har olika symtom som hormonella besvär, smärta, trötthet, sömnproblem, magbesvär, huvudvärk, stress, återkommande infektioner, hudbesvär,  m.m


Före besöket fyller du i en hälsoenkät. Du får förslag på en behandlingsplan och fortsatt upplägg. Jag använder mig av Bicom bioresonans som hjälp i utredningen av bakomliggande orsak och ett funktionsmedicinskt synsätt där helhetet är viktig.

ALLERGI KOLLEN

Hälsoutredning och behandling utifrån dina symtom.


Du fyller i en hälsoenkät före första besöket och med hjälp av Bicom Bioresonans utreder vi vad din kropp reagerar mot. Vi gör därefter en behandlingsplan och du får ett förslag på fortsatt upplägg. 

"Din kropp ska bära dig genom livet

och ge dig möjlighet att leva det liv   

      du vill leva. Nu och i framtiden."